Nahajate se tukaj: Partnerji / Pregled
 

Sistemski integratorji

Sistemski integratorji so naši zelo pomembni partnerji. Z prenosom znanja in strokovno podporo motiviramo sistemske partnerje k skupnemu sodelovanju. Svetujemo jim pri ustvarjanju in izvedbi inovativnih in najboljših rešitev za njihove končne kupce.

MOTOMAN kot dobavitelj robotov, izvaja tudi izobraževanja, nudi strokovno podporo in storitve sistemskim integratorjem in končnim uporabnikom. Sodelovanje z MOTOMANOM za vas pomeni, da lahko ponudite vašim strankam najsodobnejšo opremo na področju robotike. Vaše stranke pa bodo na osnovi našega intenzivnega razvoja in inovacij pri tem veliko pridobile. Sistemski integratorji imajo vedno na voljo pomoč s strani visoko usposobljenih prodajnih inženirjev ter imajo dostop do tehnične podpore.

Kot sistemski integrator, zelo dobro poznate poslovanje in zahteve vaših strank. Mi pa vam nudimo podporo in know-how pri integraciji robotskih avtomatiziranih sistemov na katerikoli želeni stopnji. Nudimo vam študije različnih primerov, izobraževanja in tehnično podporo. Naučili vas bomo, kako za svoje stranke z MOTOMAN produkti ustvarite visoko produktivne in donosne avtomatizirane sisteme.

Želimo vas navdušiti da postanete sistemski integrator. V sodelovanju z družbo MOTOMAN boste imeli poln dostop do našega znanja in know-how-a ter polno podporo naših strokovnjakov. Poleg tega, lahko računate na našo polno podporo tudi pri prodaji, na sejmih in predstavitvah pri vaših kupcih. Verjamemo, da bo naš dober odnos z vami kot s sistemskim integratorjem ključen za popolno zadovoljstvo vaših strank.