Experience you can rely on
Nahajate se tukaj: Podjetje / O Yaskawi / Pregled
 

O nas

Ponuditi dolgoročno konkurenčnost vašemu podjetju je tisto, kar nas žene naprej. Naša predanost k uspehom vsake stranke, v kombinaciji z inovativnimi, uporabnikom prijaznimi in visoko kakovostnimi rešitvami, nas je uvrstila med evropskega dobavitelja in globalnega akterja, ki smo danes.

alt

MOTOMAN, oddelek robotike korporacije Yaskawa Electric, je vodilni proizvajalec robotov v svetu, z več kot 300.000 robotov nameščenih po vsem svetu.

Nudimo najširši spekter robotov, vključno z roboti za določene namene uporabe, kot so varjenje, paletiranje, posluževanje, barvanje in čiščenje, kot tudi sistemske rešitve za varjenje na ključ, z najvišjo možno kakovostjo delovanja.

Več kot polstoletne izkušnje na področju inovacij in razvoja, so temelj naše vodilne pozicije v svetu, v segmentu obločnega varjenja, večrobotske tehnologije ( MULTY ROBOT TECHNOLOGIE) kot tudi na področju servo tehnologije.

Z izjemno zanesljivimi proizvodi in rešitvami, je MOTOMAN predan k nenehnemu izboljševanju produktivnosti in končne kakovosti v različnih industrijah, po vsem svetu.

MOTOMAN nudi robotske rešitve v bistvu za vsako industrijsko dejavnost in namen uporabe, vključno z obločnim varjenjem, montažo, lakiranjem, doziranjem, rezanjem, posluževanjem materiala, pakiranjem, paletiranjem, ščetkanjem, poliranje in točkovnim varjenjem.

V vsakem našem izdelku boste začutili koristi, ki jih prinašajo naše dolgoletne industrijske izkušnje in know-how. Lahko se zanesete, da vam bomo ponudili najboljše rešitve za vaše najbolj zahtevne potrebe.