Nahajate se tukaj: Podjetje / O Yaskawi / Naš pristop
 

Naš pristop - proces

MOTOMAN dobavlja robotske sisteme na ključ najvišje kakovosti, ki zadovoljujejo posebne zahteve strank. Vse sisteme je zasnoval, oblikoval in proizvedel MOTOMAN, kar pomeni, da boste imeli le enega dobavitelja za vaš projekt robotizacije.

MOTOMAN poseduje sposobnost in izkušnje, ki bodo zadovoljili vaše izzive. Ponujamo inovativne rešitve in prevzemamo polno odgovornost za oblikovanje, proizvodnjo, preskušanje in namestitev prilagojenega robotskega sistema. Naš cilj je: vedno zadovoljiti stranko, v celoti.

1. Svetovanje

Naši izkušeni inženirji analizirajo stanje pri kupcu in predlagajo možne tehnološke rešitve. Zaradi visoke strokovnosti v poznavanju procesov in zaradi dobrega poznavanja MOTOMAN produktov, vam MOTOMAN nudi najsodobnejše in inovativne robotske tehnologije. Tako je pravi partner v reševanju vaših najtežjih izzivov na področju avtomatizacije.

2. Inženiring

MOTOMAN inženirji so odgovorni za projektiranje, konstruiranje izvedbo in zagon vse mehanske periferije, ki je sestavni del celotnega sistem. Ta zajema od pnevmatike, prijemala, procesne opreme in varnostne opreme. Softawareska orodja ki jih inženirji uporabljajo za projektiranje in konstruiranje so SolidWorks in CatiaV5. Za simulacije uporabljajo najsodobnejša orodja kot so MotoSim EG in orodja za delo brez povezave (off-line), kot so MotoVisual in ROBCAD. S temi orodji lahko izvajajo obširne študije, preverjanje časov ciklov in preverjanje namestitve opreme , pred končno odobritvijo in izvedbo.

3. Preskušanje / eksperimentiranje

MOTOMAN izvaja številne preskuse in eksperimente v tesnem sodelovanju s stranko. Področja v katerih lahko izvajamo preskuse in eksperimente, zajemajo naslednje:

  • Uvajanje novih sistemov in tehnologij,
  • Študije izvedljivosti,
  • Analize časov ciklov,
  • Simulacije brez povezave (off-line),
  • Načrtovanje in preskušanje šablon in orodij,
  • Razvoj in oblikovanje preskusov in eksperimentov,
  • Predstavitev / demonstracija rezultatov,
  • Podpora stranki.

4. Vodenje projekta

Vsak projekt je dodeljen vodji projekta, ki koordinira projekt in nadzira in koordinira zahteve kupca, skrbi za pravočasnost izvedbe z ciljem da je projekt v skladu z vašim terminskim planom, dobavo in predračunsko vrednostjo . Terminski plan, pregled konstrukcije , odobritve, inženiring, nabavo, itn., koordinira vodja projekta, vse dokler sistem ni pripravljen za dobavo. MOTOMAN je pridobil certifikat kakovosti ISO 9001, s katerim zagotavlja, da so procesi in delovni postopki v skladu z najvišjimi standardi projektnega menedžmenta.

5. Poskusni zagon

Robotski sistem je nameščen, končno zmontiran , in zagnan pri kupcu.. Vsa končna dela izvaja MOTOMAN –ov strokovni oddelek za servisne storitve in zagotovi pričakovano delovanje. Vodja projekta je odgovoren za projekt vse do končnega prevzema. Glede na vašo željo je lahko poskusna proizvodnja in testiranje izvedena v tovarni MOTOMAN.

6. Izobraževanje in podpora

Z izobraževanjem boste zagotovili, da so zaposleni ustrezno šolani in usposobljeni za delo na robotskem sistemu in da obvladujejo tehnologije. MOTOMAN ponuja obširna šolanja in izobraževalne programe, od začetnih do nadaljevalnih, ki vam omogočajo izkoristek vaših MOTOMAN robotov v največji meri.

MOTOMAN je zavezan k strankam in njihovemu uspehu, in ponuja različne alternativne storitve za namestitev vašega robota. Naša široka mreža serviserjev je v stalni pripravljenosti za servisni poseg, odkrivanje in odpravljanje napak in okvar na licu mesta, dobavo rezervnih delov, preventivno vzdrževanje in popravila.